Rådgivning

Rådgivning

Jeg har fokus på rådgivning og finansiel sparring af ejerledere i mindre og mellemstore virksomheder (SMV-erhvervssegmentet). Mange ejerledere i disse virksomheder oplever i disse år barske vilkår på trods af, at de er en væsentlig nøgle til Danmarks fortsatte velstand.


Det er vanskeligt som ejerledere at nå det hele, når hovedparten af opgaverne i virksomheden er centreret om ejerlederen selv. Så ved siden af styringen af den daglige produktion, vil der være finansielle område med fx at skaffe den nødvendige finansiering og kapital.

 

Jeg kan deltage i alle virksomhedens faser fra idegrundlag, målsætning, strategier, handlingsplaner samt ved økonomi- og finansieringsplanlægning. Målsætningen er at bidrage til, at strategien for virksomheden bliver realiseret og ført ud i livet. Jeg deltager endvidere i eventuelle forhandlinger med finansieringskilder til den nødvendige arbejds- og fremmedkapital til virksomheden.Forhandling med forskellige partnere

Som virksomhedsejer vil der være handlinger, der indeholder et væsentligt element af forhandling. Her vil jeg kunne deltage ved fx indgåelse af partnerskaber, samarbejdsaftaler, handelsaftaler, aftaler om finansiering, støtte fra offentlige midler samt køb og salg af virksomhed. 


Forud for disse forhandlinger vil jeg sikre, at forberedelsen er så optimal som muligt, så arbejdet kan gennemføres med det bedst mulige resultat.


Med baggrund i mine erfaringer fra den anden side af skrivebordet vil jeg kunne bidrage med input omkring modpartens forventninger og forhandlingsstrategi.

Vil du være opdateret

så følg Effectas på de sociale netværk

Tel. +45 22 69 79 84

mail@effectas.dk